Vliegtickets Bonaire

Ben je opzoek naar vliegtickets naar Bonaire? Wij helpen je graag! Op deze pagina vind je de goedkoopste vliegtickets en meer informatie over vluchten naar Bonaire.

Goedkope vliegtickets Bonaire

Gemiddeld genomen kosten vliegtickets naar Bonaire €550 euro, maar in de zomermaanden kunnen tickets ruim twee keer zo duur zijn. Als je een beetje goed rondkijkt kun je zo honderden euro’s besparen op je tickets!

Als je vliegtickets koopt wil je die natuurlijk altijd zo goedkoop mogelijk hebben. De beste manier om de goedkope tickets naar Bonaire te vinden is door gebruik te maken van een vliegtickets vergelijkingssite. Wij hebben hiervoor een speciale website gemaakt: CheckIn Vliegtickets. Op CheckIn Vliegtickets vergelijk je alle mogelijke vluchten naar Bonaire en kun je de goedkoopste uitkiezen.

Vliegen naar Bonaire is in mei het goedkoopste. Je betaalt dan gemiddeld €475 op het moment van schrijven. In de zomerperiode is een vlucht naar Bonaire het duurst, je betaalt dan gemiddeld zo’n duizend euro voor je vliegticket.

Wanneer de vlucht naar Bonaire boeken

Hoe ver van tevoren je een vlucht boekt heeft invloed op de prijs van je tickets. Je bent vaak het duurste uit als je een week van tevoren boekt of als je in dezelfde week boekt. Om zo goedkoop mogelijke tickets te kopen kun je het beste 2 weken van tevoren boeken. De gemiddelde prijs van een vlucht is dan €559 op het moment van schrijven. Je bent al snel 200 euro duurder uit als je de week van vertrek je tickets koopt.

Vliegtuigmaatschappijen

De twee vliegtuigmaatschappijen die vanaf Schiphol vliegen naar Bonaire zijn TUI en KLM. Ze vliegen beiden dagelijks en elke twee weken. Voor goedkope vliegtickets naar Bonaire is het een aanrader om de kortingsweken van deze maatschappijen in de gaten te houden. Bij KLM noemt men dit de Werelddeal Weken en bij TUI heet dit de Ticket Sale.

Vliegen naar Bonaire

Bonaire ligt in de Caribische zee en behoort tot de Benedenwindse Eilanden en de Antillen. Samen met Aruba en Curacao vormen zij de ABC eilanden. Het eiland is erg geliefd bij duikers en snorkelaars vanwege het grote aantal duikplekken en de prachtige koraalriffen. Het is er het hele jaar door fantastisch weer en er hangt een hele relaxte sfeer. Tijdens een vakantie naar Bonaire kom je echt tot rust en eenmaal thuis voel je je weer helemaal opgeladen.

Vliegen naar Bonaire kan direct of met een tussenstop. Een tussenstop kan bijvoorbeeld betekenen dat je op de heenweg eerst stopt op Aruba waarna je nog een klein half uur vliegt naar het vliegveld van Bonaire, Flamingo Airport. Op de terugvlucht kun je ook nog een stop maken op een eiland voordat je naar Schiphol vliegt. Alles bij elkaar kost een tussenstop ongeveer een uur tot anderhalf uur extra reistijd.

Voor meer informatie over reizen naar Bonaire hebben we een post geschreven: Bonaire reisinformatie.

Vaak gestelde vragen

Hoe heet het vliegveld van Bonaire?

Het vliegveld van Bonaire heet Flamingo Airport.

Hoeveel kosten vliegtickets naar Bonaire?

Gemiddeld kost een ticket €550. In de maand juli zijn tickets het duurste, vliegen naar Bonaire kost dan €1000.

Wanneer zijn tickets naar Bonaire het goedkoopst?

In de maand mei is vliegen naar Bonaire het voordeligst. Je betaalt dan gemiddeld €475 voor een vlucht.

Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Bonaire?

De vliegtuigmaatschappijen die vanaf Schiphol naar Bonaire vliegen zijn KLM en TUI.

Hoe lang is de vluchtduur naar Bonaire?

De vlucht naar Bonaire duurt gemiddeld 10 uur.