Categorieën
informatie

Trouwen op Bonaire

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Wat die dag nog specialer zou maken is om hem op een speciale plek te houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen op Bonaire?

Trouwen op Bonaire

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te trouwen op een exotische locatie. Je trouwt tenslotte maar één keer, dus als je het doet, dan moet je het goed doen. Ook Bonaire wordt steeds populairder. Elk jaar trouwen op Bonaire steeds meer stellen. Voor veel mensen is dit een droom die uitkomt. Maar, er komen wel een aantal dingen bij kijken.

Formaliteiten

Bonaire is een speciale gemeente van Nederland, maar dat betekent niet dat je er zomaar kunt gaan trouwen. Er zijn een aantal formele procedures die hieraan vooraf moeten gaan. Dat heeft te maken met de regels die ingesteld zijn. Je moet er dan ook rekening mee houden dat al deze procedures zo’n zes weken tot twee maanden in beslag gaan nemen. Een goede planning is dus een must! Als je alleen op huwelijksreis gaat naar Bonaire, dan heb je natuurlijk geen last van deze rompslomp.

Omdat het proces van trouwen op Bonaire redelijk ingewikkeld kan lijken voor een leek, is het sterk aan te raden om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in arm te nemen. Je weet van tevoren niet precies welke documenten je nodig gaat hebben, waardoor de communicatie wellicht wat stroef kan verlopen. Dit is ook een reden waarom trouwen op Bonaire ingewikkelder is en langer duurt dan in Nederland. Wellicht is dit een van de redenen waarom veel mensen ervoor kiezen om niet te trouwen op Bonaire zelf, maar er alleen naartoe gaan voor hun huwelijksreis.

Maar, als je voorbij alle formaliteiten bent en het is je gelukt om een trouwdag te regelen, dan staat je een mooie beloning te wachten. Het eiland is prachtig, het weer is er heerlijk en de accomodaties zijn stuk voor stuk geweldig. Jij, je partner, en al je gasten zullen gegarandeerd een fantastische tijd hebben tijdens je bruiloft. Zoals we eerder al zeiden, het wordt de mooiste dag van je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *