Categorie├źn
informatie

Ocean Oasis Bonaire

Ocean Oasis Bonaire

Ocean Oasis is de nieuwe Beachclub op Kings Beach.

In het zuiden van Bonaire richting de zoutpannen en naast de Esmeralda ruïnes is Kings Beach een oase van pure rust. Op een prachtig aangelegd strand vind je een prachtige nieuwe Beachclub.
Ocean Oasis is de nieuwste Beach Club op Bonaire. Met een uitstekende architectuur is er een hele nieuwe Beachclub gebouwd.

Je huurt er een bamboe zonnebank met handdoek, een fles water en een fruitige salade voor $22,50. De grijnzen van de Beach Boys en het beste uitzicht op het Caribisch gebied zijn gratis.

Ocean Oasis is dat de nieuwste aanwinst voor het eiland. Met heel veel aandacht is de beach club gebouwd, en dat zul je zien! Een sterke uitstraling met topkwaliteit service. Kies tussen een cabana, zonnebank of loungebank en geniet van het uitzicht over het uitgestrekte strand.

Op de cocktailkaart staan enkele bijzondere namen, maar als u een voorkeur heeft voor een klassieke cocktail, dan zal het barpersoneel die met plezier maken.

Op vrijdag en zondag wordt hier loungemuziek gespeeld. Perfect samen met, laten we zeggen, een mojito. Of twee.

Een geweldige ervaring

Deze exclusieve strandbar is een oase van rust en een omgeving waar onze gasten zich kunnen onderdompelen in luxe, comfort en uitstekende service. Bij Oasis hebben ze heerlijke loungebedden, prachtige palmbomen en heerlijk eten en drinken in een prachtige omgeving.

De kunst van het koken

Oasis is de wereldwijde kookcultuur rijk, vooral die culturen die in onze eigen achtertuin in het Caribisch gebied te vinden zullen zijn. Vis zoals tonijn en wahoo, fruit en groenten, het Bonairiaanse zout of lokale rum, ze staan allemaal op het menu bij Ocean Oasis.

Ze werken met de meest verse ingredi├źnten, allemaal lokaal geproduceerd of gevangen. De gerechten bij Oasis worden traditioneel bereid in hun semi-open keuken en tijdens een traditionele houtskooloven.

Zon, zee, zand, muziek!

Eten, drinken, een boek lezen, de muziek horen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht, wat u ook wilt proberen, Ocean Oasis heeft een plekje voor u.
De beach club biedt verschillende schaduwrijke plekken. Een tafel in het schaduwrijke restaurantgedeelte of gewoon op het terras met de zon die af en toe door het overdekte rooster schijnt. of gewoon genieten van het strand op een ligbed, of onder een cabana.

Elke vrijdag en zondag vanaf 4 p.mono, de huis-DJ’s van Ocean Oasisplaythebestandnewestlounge muziek op een echt aanvaardbaar volume, dus zonder uw gesprek of rust te verstoren!

Extra informatie

Openingstijden: per dag, van 09:00 tot 22:00 uur, de keuken is open van 9 tot 9 uur en u ontbijt van 9 tot 11 uur ’s ochtends. u boekt voor het diner, een cabana of ligbed op +5997014440 of via de website.

Op het menu: Van ontbijt tot diner, twee lounge muziek avonden per week, een exclusieve sfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *