Adverteren op CheckInBonaire.nl

Wilt u adverteren op CheckinBonaire.nl? Dat kan! Voor een eerlijke prijs vertellen we uw boodschap aan ons publiek. Indien u interesse heeft in adverteren op onze website, stuur dan een e-mail met als onderwerp “Adverteren op CheckInBonaire.nl” naar:

Banner advertentie

Voor een maandelijks bedrag laten tonen wij uw banner afbeelding op onze website. U kunt ervoor kiezen om de banner op de hele website te laten zien, of alleen op geselecteerde pagina’s. Als u zelf nog geen geschikte afbeelding hebt dan kunnen wij deze naar uw wensen maken tegen een vergoeding.

Links in tekst

In onze tekst kunnen we onze bezoekers doorverwijzen naar uw website. We raden mensen dan aan om naar uw bedrijf te gaan, en we tonen een link naar uw website. De inhoud van de tekst en de vormgeving van de link spreken we met u af. In overleg met u selecteren we de pagina’s waarop de links geplaatst worden.

Gesponsord bericht

Ten slotte bieden we u de mogelijkheid om een gesponsored bericht op onze website te plaatsen. Dit bericht dient als een promotie van uw bedrijf en bevat links en afbeeldingen die verwijzen naar uw bedrijf. U kunt dit bericht zelf schrijven, of wij kunnen dit voor u doen tegen een vergoeding.